Over ons

Muldata B.V. is opgericht in 2005 door André en Yvonne Mulder.

Vanuit onze praktijkervaring in de Kinderopvang hebben we een oplossing bedacht voor het automatiseren van administratieve processen. Wat begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot organisatie met een hecht en enthousiast team van medewerkers. We zijn innovatief bezig voor zo’n 300 Kinderopvangorganisaties. De organisaties variëren van klein tot groot, en we beheren als eigenaren zelf grotendeels het contact met onze gebruikers. We geloven in een persoonlijke benadering, maar vooral in een oplossingsgerichte houding. Door regelmatig met de gebruikers te communiceren en hun wensen te analyseren wordt ROSA uitgebreider en beter.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Alle servicedesk medewerkers zijn daarom goed opgeleid. Door het enthousiasme van ons team en de gelijkwaardige benadering onderling komen veel vragen/wensen direct bij Development terecht. Dit bespoedigt de afhandeling van vragen en wensen, dat werkt fijn voor iedereen.

Bij Muldata geldt: What you see is what you get, we zijn eerlijk en transparant in onze benadering. Onze klanten kiezen hier bewust voor, ze weten dat we een partij zijn met kennis van de Kinderopvang, die weet wat er speelt.

Zonder onze medewerkers is dit verhaal niet compleet! We zijn trots op ons dreamteam!

Bart Tigger - ROSA Software
Bart
Support/Trainer
Fer Groot - ROSA Software
Fer
Support/Trainer
Lianne de Haan - ROSA Software
Lianne
Manager Support
Mark Sinteur - ROSA Software
Mark
Support/Development
Melvita Augustinus - ROSA Software
Melvita
Support
Wesley Crama - ROSA Software
Wesley
Development