Partners

ROSA is een volledig pakket dat koppelt met vele andere specialisten!
Hieronder een greep uit onze partners.


Online gegevensuitwisseling tussen ROSA en Snelstart(web).

SnelStart maakt boekhouden makkelijk voor meer dan 72.000 ondernemers. Snel een factuur sturen en makkelijk boekhouden. Bonnetjes inscannen, facturen automatisch inboeken en je btw-aangifte met een druk op de knop. Slim online samenwerken met je boekhouder. Tijd besparen met een handige koppeling met je bankrekening. Facturen sneller betaald krijgen met een betaallink en veel andere softwarekoppelingen om je administratie snel klaar te hebben.

Gratis proberen


Online gegevensuitwisseling tussen ROSA en Nmbrs.

Het alles-in-één HR & payroll platform voor ondernemers.
Met Nmbrs® heb je één simpele omgeving voor al jouw HR en payroll processen. Jouw HR challenges, onze uitdagingen! Onze techniek. Jouw Expertise. Samen groeien.


Volledige integratie Digitaal ondertekenen

Digitale handtekening – meer dan een krabbel

  • Makkelijk, voordelig & rechtsgeldig
  • Binnen 2 minuten een overeenkomst getekend
  • Identiteitsverificatie (o.a. iDIN, iDeal, DigiD en Paspoort check)
  • Marktleider van de digitale handtekening

Gratis proberen


Betaal facturen eenvoudig via iDEAL.

De beste betalingservaring van Europa voor jouw klanten.
Makkelijk en eenvoudig uw facturen laten betalen via iDEAL voor klanten zonder een incasso machtiging of verwerken in betalingsherinneringen.


Het complete activiteitenplatform voor BSO, KDV en POV.

Met een aanbod van duizenden activiteiten draagt DoenKids op dagelijkse basis actief bij aan het stimuleren van de ontwikkeling van het kind. Via DoenKids kun je eenvoudig je programma samenstellen en deze tonen in het Ouderportal/App van ROSA.


Maak in een handomdraai uw KOI bestand aan.

Maandelijks dient u aan de belastingdienst uw KinderopvangInstelling (KOI) gegevens aan te leveren in een digitaal formaat. Met ROSA heeft u dat in een handomdraai gedaan. Makkelijker kunnen we het niet maken.


Online koppeling met Kindvolgsysteem KindIN

KindIN is een kindgericht, overzichtelijk en bovenal gebruiksvriendelijk en intuïtief webbased kindvolgsysteem. Door te werken met KindIN worden pedagogisch professionals optimaal ondersteund en werk je als opvang én ouders/verzorgers samen rondom de ontwikkeling van het kind.

Werk je al met een ander pakket en wil je zorgeloos overstappen?

ROSA biedt professionele begeleiding om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. We zetten in enkele stappen uw bestaande administratie over naar ROSA.

Bel ons gerust voor meer informatie

Bel 085-400 11 00