Vacature: Full Stack (PHP) Developer

Ben je een gedreven Full stack developer? Wil jij met een klein en innovatief team direct impact hebben op honderden organisaties in de Kinderopvang en Zorg? Reageer dan op de vacature van Full stack (PHP) developer bij Muldata BV in Hillegom.

Ons softwarepakket ROSA is voortdurend in ontwikkeling en we lopen dan ook voorop in de markt van software in de Kinderopvang. Om innovatief te kunnen blijven, zoeken we een resultaatgerichte Full stack (PHP) developer die helpt met de verdere ontwikkeling van onze webbased software en apps.

Wat ga je doen als Full stack (PHP) developer?

Onze software is uitgebreid, dus je start met een gedegen inwerkperiode. Je werkt vervolgens in een klein ontwikkelteam. Zelfstandig ontwikkel je nieuwe functionaliteiten of breng je verbeteringen aan in bestaande modules. Er is veel aandacht voor verbetering en uitbreiding van de software, en klanttevredenheid. Jouw input is hierbij onmisbaar! Daarnaast verleen je soms 3e lijns support ter ondersteuning van onze servicedesk.

Quote André, software architect:

“Je ziet je werk direct opgenomen worden in het pakket. Via de gebruikers krijg je daar meteen waardering voor. Dat geeft enorm veel voldoening!”

Jouw profiel:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week
 • Kennis van en ervaring met PHP, MySQL en Javascript is een vereiste
 • Ervaring met JQuery
 • Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in jouw vakgebied
 • Klant- en servicegerichte instelling: je denkt vanuit de gebruiker

Wij bieden:

 • Een goed salaris en voorwaarden, afhankelijk van ervaring
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract
 • Afwisselende werkzaamheden binnen een informele organisatie
 • Onderdeel van een gezellig en hecht team van professionals
 • Een compacte organisatie, dat moet je leuk vinden

Wie zijn wij:

Sinds 2005 is Muldata BV, een dynamisch ICT bedrijf op de grens van Bennebroek/Hillegom, uitgegroeid tot een gevestigde naam als aanbieder van software voor de Kinderopvang en Zorg. Ons pakket ROSA, webapplicaties en apps bevat o.a. kindplanning, facturatie, personeel en oudercommunicatie. Deze Cloud software is up-to-date en toepasbaar in iedere Kinderopvangorganisatie.  Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij staan dan ook bekend om onze klantgerichtheid en goede service.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in het profiel? Wil je meer informatie over de functie, of wil je meer informatie over de procedure, bel of mail dan met Debby Reemers van Primatch op 06-21621693 en debby.reemers@primatch.nl . Debby helpt ons bij het werven van een nieuwe collega.

Werk je al met een ander pakket en wil je zorgeloos overstappen?

ROSA biedt professionele begeleiding om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. We zetten in enkele stappen uw bestaande administratie over naar ROSA.

Bel ons gerust voor meer informatie

Bel 023-584 09 70