MyChapp: de ouderapp voor de Kinderopvang

kinderopvang

Met MyChapp kunt u ouders eenvoudig en snel via hun smartphone of tablet op de hoogte houden van de opvang en ontwikkeling van hun kind. Ouders kunnen via de app onder andere hun gegevens wijzigen, extra dagen doorgeven, aan- en afwezigheid doorgeven en ruildagen aanvragen. De app is gekoppeld aan het ROSA Professional softwarepakket waardoor u de aanvragen die binnenkomen met één druk op de knop rechtstreeks met ROSA Professional kunt verwerken in uw administratie, planning en facturen. Leidsters kunnen eenvoudig het logboekje, nieuwsberichten en foto’s via een pushbericht naar de ouders versturen. MyChapp is geschikt voor zowel Apple als Android devices en biedt meerwaarde op het gebied van communicatie. Ouders vinden het reuze gemakkelijk waardoor u zich kunt onderscheiden van andere organisaties.

Een eigen app?

eigen kinderopvang

Altijd al een eigen app willen hebben? Dat is nu mogelijk door MyChapp in uw eigen huisstijl te laten omzetten. We voegen uw eigen logo en kleur toe en de app is vervolgens als uw eigen app te downloaden in de verschillende stores. Neem voor meer informatie contact op via 023-5840970.

Tarieven

  • U gebruikt MyChapp Kinderopvang in abonnementsvorm vanaf €10,- per maand.
  • Daarnaast betaalt u eenmalig € 15,- per gezin voor de download van de app (zij kunnen de app onbeperkt downloaden voor hun eigen gezin).
  • Wilt u een app in uw eigen huisstijl? Neem dan contact op via 023-5840970 voor meer informatie!

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

We leggen graag in 2,5 minuut uit wat ROSA en de app MyChapp Kinderopvang voor u kunnen betekenen:

“Voor de kinderopvang wordt het steeds makkelijker contact te houden met ouders door het gebruik van een app”