MyChapp: de app voor Gastouderbureaus

gastouderopvang

Met MyChapp GOB zijn ouders via hun smartphone of tablet altijd op de hoogte van van de opvang en ontwikkeling van hun kind. Deze app voor gastouderbureaus is direct gekoppeld aan uw ROSA pakket. Gastouders kunnen met de app eenvoudig en snel hun gegevens beheren, hun uren doorgeven én het logboekje invullen. Vraagouders kunnen via een tablet of smartphone uren accorderen en reageren op het logboek. MyChapp GOB is geschikt voor zowel Apple als Android devices en biedt meerwaarde op het gebied van communicatie tussen het gastouderbureau, gastouders en vraagouders. Ouders vinden het reuze gemakkelijk waardoor u zich onderscheidt van andere organisaties!

Een eigen app?

Altijd al een eigen app willen hebben? Dat is nu mogelijk door MyChapp GOB in uw eigen huisstijl te laten omzetten. We voegen uw eigen logo en kleur toe en de app is vervolgens als uw eigen app te downloaden in de verschillende stores. Neem voor meer informatie contact op via 023-5840970.

Tarieven

  • U gebruikt MyChapp Kinderopvang in abonnementsvorm vanaf €10,- per maand.
  • Daarnaast betaalt u eenmalig € 15,- per gezin voor de download van de app (zij kunnen de app onbeperkt downloaden voor hun eigen gezin).
  • Wilt u een app in uw eigen huisstijl? Neem dan contact op via 023-5840970 voor meer informatie!

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

We leggen graag in 2,5 minuut uit wat ROSA en de app MyChapp Kinderopvang voor u kunnen betekenen:

“Voor vraagouders en gastouders wordt het steeds makkelijker hun uren bij te houden door het gebruik van een app”