'Muldata is een betrokken vooruitstrevende partij'

Robby Bosdijk – ICT en Finance - Kinderopvang Babbels

"Wij zijn een flexibele opvangorganisatie (KDV/ BSO/ PSG/ TSO) waarbij ouders (standaard) per uur kunnen afnemen. Daarnaast bieden we opvang voor ouders met wisseldiensten. Dit heeft behoorlijke impact op onze planning en organisatie. Het vraagt om een passend softwarepakket. Muldata was acht jaar geleden de enige partij die dit kon leveren. Sinds de komst van iRosa (internet versie) is alles nog beter en uitgebreider geworden. Het werkt snel en overzichtelijk en er zijn geen beperkingen. Ook specifieke aanpassingen kunnen gemaakt worden voor de eigen organisatie. Muldata is een betrokken vooruitstrevende partij, de lijnen zijn kort en we zijn altijd snel en goed geholpen. Wij kunnen het alleen maar aanbevelen, voor kleine en grote organisaties."


'ROSA wordt steeds doorontwikkeld'

Jeanine Rozenberg-Mensen en Bart Mensen - Kids voor Kinderen Kinderopvang'

"Sinds augustus 2010 maken wij gebruik van ROSA software. Direct na het eerste contact en demo waren wij enorm enthousiast over de software en visie van Muldata. Het programma is enorm gebruiksvriendelijk ondanks de enorme hoeveelheid mogelijkheden. Dat is uniek! ROSA wordt steeds door ontwikkeld. Daar zijn wij enorm blij mee. Neem bijvoorbeeld het digitaal ondertekenen van een plaatsingsovereenkomst: Met ROSA gaat dit slechts in enkele muisklikken! Heel erg professioneel en uitermate gebruiksvriendelijk voor ouders. Wij kunnen alleen maar zeggen: Ga ROSA gebruiken, dan ervaar je pas het gemak!"


'GGD inspectie probleemloos afgeloten'

Wietske Walraven - Gastouderbureau Boxmeer'

"Onlangs heb ik een intensief GGD inspectie gehad met een ambtenaar van de belastingdienst/toeslagen. Ik viel in een steekproef van 80 bureaus die intensief beoordeeld worden op kwaliteit en mogelijke risico`s van fraude. Een groot compliment voor ROSA. Wat ben ik blij dat alles netjes in jullie systeem staat. De inspectie is probleemloos afgesloten."


'De prijs kwaliteitverhouding is goed'

Tina van Dijk - kinderdagverblijf 'de 7 dwergen'

"Vanaf de start van de 7 dwergen in 2009 werken wij met Rosa software van Muldata. En tot volle tevredenheid! De prijs kwaliteitverhouding is goed en, wat vooral erg prettig is, de communicatie verloopt soepel. De helpdesk is deskundig en geduldig, de updates zeer regelmatig. Leuk om te zien dat je doorgegeven vragen/verbeterpunten/aanvullingen gelijk worden meegenomen in de volgende update. Je kunt als gebruiker naar behoefte modules bijkopen, waardoor de software naar je bedrijf is geschreven. De lijnen zijn kort en dat werkt heel prettig: ga zo door!"


'De software van Muldata voldoet aan alle eisen'

Dörte Best - Gastouderbureau Drakepit

"Wij zijn een gastouderbureau dat veel waarde hecht aan kleinschalige en professionele dienstverlening. Wat wij onze gastouders en vraagouders willen bieden zoeken we ook bij onze leveranciers en samenwerkingspartners. En dat hebben we bij Muldata tot onze volle tevredenheid gevonden. De software van Muldata voldoet aan alle eisen die wij als klein gastouderbureau hebben. Door de modulaire opbouw groeit het systeem met ons mee. Daarnaast genieten we van het persoonlijk contact van Muldata: Goede bereikbaarheid, steeds dezelfde mensen aan de lijn, die weten wie je bent als je belt, goede en geduldige uitleg en een zorgvuldige afhandeling van alle vragen."


'Muldata loopt met ROSA een stap voor op de markt.'

Janet van Helden - Gastouderbureau Kid@home

"Sinds de start van mijn gastouderbureau werk ik al met de software van ROSA en ik ben er zó blij mee. Er zijn zoveel mogelijkheden in dit systeem en als het er niet in zit, dan maakt Muldata het erin. Wat dat betreft is het bijna maatwerk. Wanneer ik bel of mail met een vraag of opmerking over ROSA dan word ik supersnel geholpen. Ze zeggen nooit 'nee' of 'kan niet'. Meestal loopt Muldata een stap voor op de markt. Bij hen ben ik verzekerd dat nieuwe ontwikkelingen, zoals de overgang naar IBAN, het digitaal dagboek en de app voor gastouderbureaus, goed opgepakt worden. En als ik een keer echt iets mis, dan is het bij de volgende update opgelost of toegevoegd. Dankzij het persoonlijk contact, de stabiliteit en de continuïteit van ROSA Software wil ik niets anders meer!"


'Invoeren is echt eenvoudig'

Gastouders over ROSA internet maandstaten

"...ik wilde er even echt goed voor gaan zitten. Dat heb ik vanavond, eindelijk, gedaan en wow, wat is dat eenvoudig! Dat ging echt super makkelijk. Dus voor niets uitgesteld tot ik er echt de tijd voor had."

Mychapp: dé kinderopvang App (in uw eigen huisstijl)

  • Dankzij MyChapp zijn ouders via hun smartphone altijd op de hoogte van het wel en wee van hun kind.

Mychapp: dé gastouderopvang App (in uw eigen huisstijl)

  • Dankzij MyChapp kunnen gastouders en vraagouders eenvoudig uren invoeren en accorderen.

Mychapp: gaat mee met de tijd

  • MyChapp koppelt direct met uw ROSA softwarepakket.
  • MyChapp is voor ouders van nu.
  • MyChapp werkt snel en eenvoudig.
Muldata doneert voor iedere nieuwe ROSA klant een computercursus aan een kansarm kind in Nepal!
“Voor vraagouders en gastouders wordt het steeds makkelijker hun uren bij te houden door het gebruik van een app”