Personeelsapp

Het gebruik van de personeelsapp Mychapp Personeel biedt veel voordelen! Zo kan een medewerker op een mobiele telefoon het rooster bekijken, zich aanmelden voor open diensten, beschikbaarheid doorgeven en het aantal opgebouwde- en gebruikte verlofuren inzien. Daarnaast kan men ook gewerkte uren en kilometers registreren.

Functies

Een overzicht van alle functies die de Mychapp Personeel biedt.

Nieuws

Toon actuele mededelingen en nieuwsberichten aan uw medewerkers. Het is mogelijk om deze mededelingen in de vorm van een pushbericht bij uw medewerkers onder de aandacht te brengen.

Beschikbaarheid

Laat uw medewerker haar beschikbaarheid doorgeven of zich aanmelden voor open diensten. Dankzij de direct koppeling met ROSA kan de roosterplanner zien wie zich beschikbaar heeft gesteld op een dag waarop een invalkracht nodig is, of welke medewerkers zich hebben aangemeld voor een open dienst.

Rooster

Toont het actuele rooster voor de medewerker. Standaard is dit het weekrooster waarin de ingelogde medewerker gemarkeerd wordt weergegeven tussen de andere medewerkers. Een persoonlijk maandoverzicht is beschikbaar om de eigen diensten snel inzichtelijk te maken.

Verlof

Verkrijg inzicht in het aantal opgebouwde- en gebruikte verlof(budget) uren, zodat u geen vragen meer krijgt over het saldo. Het opgenomen en gereserveerde verlof kan in detail worden bekeken. Indien verlof wenselijk is, kan de medewerker dat online indienen.

Berichten

Medewerkers ontvangen een bericht wanneer bijvoorbeeld verlofaanvragen en/of urenregistraties worden goedgekeurd, nieuwe documenten worden geplaatst of een nieuw rooster beschikbaar is.

Uren registreren

Medewerker kunnen wekelijks uren registreren. Maak het de medewerker gemakkelijk met een knop om de uren volgens het rooster over te laten nemen.
Dan hoeven alleen nog maar de mutaties te worden doorgevoerd.

Documenten

Persoonlijke documenten zoals een arbeidsovereenkomst, kunnen worden ingezien en/of gedownload. Ook algemene documenten zijn hier zichtbaar, zoals een personeelsreglement of andere procedures.

KM registratie

Laat uw medewerkers maandelijks KM-registratie invoeren en beheren.

Werk je al met een ander pakket en wil je zorgeloos overstappen?

ROSA biedt professionele begeleiding om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. We zetten in enkele stappen uw bestaande administratie over naar ROSA.

Bel ons gerust voor meer informatie

Bel 085-400 11 00