Ouderapp

Bereik ouders eenvoudig en snel via de ouderapp: MyChapp kinderopvang! Verstuur actuele mededelingen, video’s, foto’s en nieuwsberichten van uw kinderopvang naar de smartphone van de ouder. Betrek ouders bij de gebeurtenissen in de opvang en bied hen de mogelijkheid om te communiceren over beschikbaarheid. Denk aan het aanvragen van extra dagen, ruildagen en het doorgeven van vakanties/afwezigheid/ziekte.

Functies

MyChapp biedt ondermeer de volgende functies:

Nieuws

Toon actuele mededelingen en nieuwsberichten van uw kinderopvang. Het is mogelijk om deze mededelingen in de vorm van een pushbericht naar ouders te versturen.

Dagboek/Schriftje

Geef ouders inzicht in het verloop van de opvang via het digitale schriftje. Nadien kunnen zij dit verslag bewaren als PDF of uitprinten.

Toestemmingen

Ouders kunnen eenvoudig toestemmingen doorgeven. Bijvoorbeeld of ze akkoord gaan met het delen van foto’s van een kind. De toestemmingen zijn middels iconen direct zichtbaar in de GroepsApp.

Documenten

Documenten zoals facturen, jaaropgaven en plaatsingsovereenkomsten kunnen worden ingezien en/of gedownload.

Fotoboek

Via het fotoboek kunnen foto’s eenvoudig en snel worden gedeeld met de ouders.

Informatiepagina

Toont de gegevens van uw organisatie in GoogleMaps en leesbare vorm, met o.a. telefoonnummers en e-mailadressen van de kinderopvangorganisatie.

Extra opvang/ruilen

Ouders kunnen snel en eenvoudig een extra/flexdag aanvragen, een dag afmelden/ruilen of een vakantie doorgeven. De kinderopvangorganisatie dient de aanvraag goed te keuren, waarbij ROSA u helpt of plaatsing mogelijk is. Mutaties worden direct verwerkt in ROSA en getoond in de GroepsApp.

Afwezig melden

Meld je één dag of voor een langere periode afwezig. Mutaties worden direct verwerkt in ROSA en zichtbaar in de GroepsApp.

Invulformulieren

Ouders kunnen eenvoudig formulieren invullen via de app, zoals een medicijnverklaring, intakeformulier of evaluatie.

Berichtenuitwisseling

Ouders ontvangen een bericht wanneer nieuwe documenten worden geplaatst of aanvragen voor opvang worden geaccordeerd, zoals een extra dag. Ouders kunnen zelf ook berichten versturen.

Werk je al met een ander pakket en wil je zorgeloos overstappen?

ROSA biedt professionele begeleiding om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. We zetten in enkele stappen uw bestaande administratie over naar ROSA.

Bel ons gerust voor meer informatie

Bel 085-400 11 00