Gastouderapp

De Mychapp app bestaat ook voor gastouderbureaus! De app biedt meerwaarde op het gebied van communicatie tussen het gastouderbureau, gastouders en vraagouders. Gastouders en vraagouders kunnen met de app eenvoudig en snel hun gegevens beheren, hun uren doorgeven, accorderen en documenten inzien. De app is geschikt voor zowel Apple als Android devices.

Functies

Hieronder staan de functies die de gastouderapp biedt:

Nieuwsoverzicht

Toon actuele mededelingen en nieuwsberichten van uw gastouderbureau. Het is mogelijk om deze mededelingen in de vorm van een pushbericht naar vraag- en gastouders te versturen.

Berichten

Vraag- en gastouders ontvangen een bericht wanneer bijvoorbeeld nieuwe documenten in het portaal worden geplaatst of maandstaten zijn geaccordeerd.

Maandstaten

Hier worden de maandelijkse uren ingevuld en geaccordeerd. De gastouder vult de maandstaat in, de vraagouder geeft akkoord.

RIE

De RIE (risico-inventarisatie en evaluatie) wordt als digitaal formulier beschikbaar gesteld. Eventuele actiepunten worden benoemd en kunnen worden opgevolgd en afgemeld.

Documenten

Hier worden alle algemene documenten (zoals nieuwsbrieven) en persoonlijke documenten (zoals bemiddelingsovereenkomsten, jaaropgaven) getoond.

Vacatures

Hier kan een overzicht van vacatures aan de gastouder worden getoond in de buurt. De gastouder kan zich dan aan- en afmelden voor een potentiële bemiddeling.

Upload documenten

Laat uw gastouders documenten uploaden zoals een EHBO certificaat of ID Bewijs. Indien van toepassing, kunnen documenten ook beschikbaar worden gesteld aan vraagouders, zoals een huisreglement.

Facturen

Facturen en Uitbetalingen kunnen worden bekeken en gedownload.

Invulformulieren

Laat uw vraag- en gastouders eenvoudig formulieren invullen via de app, zoals een evaluatie, intakeformulier of tevredenheidsonderzoek.

Agenda

Laat uw gastouders haar planning bijhouden en maken via een online agenda. Vraagouders kunnen opvang verzoeken indienen, de gastouder kan deze accorderen voor plaatsing.

Werk je al met een ander pakket en wil je zorgeloos overstappen?

ROSA biedt professionele begeleiding om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. We zetten in enkele stappen uw bestaande administratie over naar ROSA.

Bel ons gerust voor meer informatie

Bel 085-400 11 00